Emlékezz rám

AniMagazinProjekt állapot
Seirei Gensouki
12. rész - Fordítás alatt áll!
Ao no Kanata no Four Rhythm
Egész évad! Újratöltve! - Tölthető!
Hige wo Soru. Soshite Joshikousei wo Hirou.
Egész évad - Online! Tölthető!
Partnerek

      
   
   
  

Chat 0 0 Regisztráltak
1 632 összesen 0 ma 0 tegnap 0 héten 21 hónapban

Nanatsu no Taizai utóbbi évadairól és Ajánlások!

Ryosuke-kun

 

Mint ahogy tudjátok, annak idején nagy örömmel vetettem bele magam ebbe a remeknek ígérkező shounen animébe. 
Első két évadával és egy pár kiegészítő részével és első mozijával nem is volt nagy bajom semmilyen szinten, hiszen azokért az A-1 Pictures felelt.

De miután stúdió váltás történt és megláttam a grafikáját Nanatsu no Taizai: Kamigami no Gekirin-nek a Studio Deen jóvoltából, már annyira nem volt kedvem az egészhez, amit csak tetézett az, hogy többektől is megerősítést kaptam afelől, hogy történetileg se túl acélos ez a Nanatsu no Taizai: Kamigami no Gekirin. 
 
Miután nem csináltam meg a Nanatsu no Taizai: Kamigami no Gekirin-t, elgondolkodtam azon, hogy lenne-e értelme egyáltalán felvenni a Nanatsu no Taizai: Fundou no Shinpan-t, azaz a kövi évadát és onnantól folytatni, mert elég izgalmasnak ígérkezett PV alapján. De miután erről is bebizonyosodott, hogy a Studio Deen fog felelni érte, így letettem erről a dologról. 

És mivel pont a téli szezonban érkezett ez az évad, amikor is személyes okok miatt nem tudtam semmilyen projektet sem vállalni, így meg végképp nehéz lett volna felvenni ezt a Projektet. 

Szóval: Sajnos, nem hinném, hogy sor fog kerülni az elkészítésükre!
 
Ezennel szeretném a figyelmetekbe ajánlani azt a három tavaszi szezonos animét, amik a leginkább elnyerték a tetszésemet:

   
Slime Taoshite 300-nen, Shiranai Uchi ni Level Max ni Nattemashita
 
Egy op bosziként újjászületett lány nyugodt fantasy életről szőtt álmai gyorsan szertefoszlanak, merthogy népes kis családra tesz szert eléggé rövid időn belül. És mint jól tudjuk, egy család mellett egy percig sem lehet unatkozni, főleg ha a tagjai egytől-egyig különleges lények!
 
 
Fordítja: Nightorizon-FanSub
 
 
Sayonara Watashi no Cramer
 
Egy női futball fellendítéséről álmodózó lány a főszereplője, aki egykor egy fiú csapattal edzette magát a fejlődése érdekében, ám később úgy dönt, hogy kipróbálja magát egy lány csapatban is, ám határtalan lelkesedése csak akkor éri el a csúcspontját, mikor rádöbben, hogy más jó képességű lányok is vannak ám abban a csapatban, ahová elszegődött.
 
Fordítja: AnimegunSub
 

Ijiranaide, Nagatoro-san


Egy életvidám gal kiscsaj, aki szinte halálra szekálja a senpai-ját, mivel totál bele van zúgva. Bár számomra még mindig rejtély, hogy mi a csudáért van ennyire oda érte.

 

Fordítja: Black Ryuu Team, Beater Fansub&AdasiX