Emlékezz rám

AniMagazinProjekt állapot
Isekai Nonbiri Nouka
4. rész - Fordítás alatt áll!
Prima Doll
Egész évad - Tölthető! Online!
Partnerek

      
   
   
   
   

Chat 0 0 Regisztráltak
2 682 összesen 1 ma 0 tegnap 5 héten 55 hónapban

2022. őszi szezon leghangulatosabb animéi (szerintem) !

Ryosuke-kun

Ezennel szeretném a figyelmetekbe ajánlani azt a négy őszi szezonos animét, amik a leginkább elnyerték a tetszésemet:
Tensei Shitara Ken Deshita
 
Ezen anime hősének nem szokványos reinkarnációban van része, ugyanis kardként születik újjá egy fantasy világban, ahol utazását egy vadállatokkal teli erdő közepén kezdi, hol egy sebesült lányba botlik, aki kétségbeesetten menekül az életéért. Miután megmenti őt főszereplőnk, a lány Fran néven mutatkozik be, akinek mint kiderül, fájdalmas múltja van, ugyanis törzsét, a Fekete Macskákat rabszolgasorba taszították és kemény bántalmazásnak volt kitéve. Főszereplőnk valahogy nem bír emlékezni előző életéből a nevére, majd Fran a “Shishou”, azaz Mester nevet adja neki, és ő lesz a használója. Majd Shishou és Fran félelmetes csapattá válván útnak indulnak, hogy igazságot szolgáltassanak az elnyomókkal szemben.

Fordítja: Nightorizon-FanSub

Yuusha Party wo Tsuihou sareta Beast Tamer, Saikyoushu no Nekomimi Shoujo to Deau
 
Az állatokat használó állatszelídítő Rein tagja volt a hős csapatának. Mivel azonban semmi más képessége nem volt, nem tudott lépést tartani a harcokban. "Te csak az állatokkal tudsz játszani. Ki vagy rúgva." = Rein-t ilyen szavakkal rúgják ki a csapatból, és onnantól kezdve szabadon éldegél kalandorként. Útja során találkozik egy macskatörzsből származó lánnyal, az egyik legerősebb faj jeles tagjával, aki mellesleg elég erős és bűbájos teremtés is egyúttal. Eközben a hősök csapata továbbra sem tudja, hogy korábbi sikereiket mind Reinnek köszönhetik...
 
Fordítja: Mahou Fansub, Muteki Fansub
 
Do it Yourself!!
 
A jól bevált slice of life receptet követ ez az anime, amiben aranyos lányok aranyos, vagy/és szokatlan dolgokat csinálnak. Ezúttal a barkácsolás lesz a fő téma. 
 
Fordítja: Anime Sekai Team & Nightorizon-FanSub

 Bocchi The Rock!!

Hitori Gotou egy középiskolás lány, aki gitározni tanul arról álmodozván, hogy egyszer egy zenekar tagja lesz. Azonban nagyon félénk lány és egyetlen barátot sem tud szerezni. Viszont felcsillan a remény, miután találkozik Nijika Ijichi-vel, egy dobos leányzóval, aki épp egy gitárost keres új zenekarához.


Fordítja:
Nightorizon-FanSub & AdasiX