Emlékezz rám

AniMagazin+Nanatsu no Taizai
 Mozifilm

Tölthető!Nobunaga no Shinobi: Anegawa Ishiyama-hen

     09-26. rész -
  Utómunka alatt áll
    Haru-Subsnál! 


   

Senryuu Shoujo
 03. rész
GJM forrásra várunk!


Partnerek

  
  
  
  

Chat 0 0

Shiyan Pin Jiating - 08. rész

Ryosuke-kun

Ismét kimozdulnak a mutáns tesók a főbérlőjükkel a városba,
ámde nem minden úgy sül el, ahogy az előre el lett tervezve.


Online + feliratként + Videós Kiadásként is elérhető!

Jó szórakozást a nyolcadik részéhez!
Jöjjön egy kis plusz információ a szerethető
tesókról egy hivatalos angol oldal alapján:

 

Tanis: A szülei eleve zseninek tekintették, a 11 éves Tanis a legkisebb az öt testvérből és az egyetlen, akin nem hajtottak végre genetikai változtatást. Nemcsak hogy jól tájékozott dolgokról, hanem egy tehetséges feltaláló is, aki jártas az orvosi szakterületen. Azóta kíváncsi volt a külső világra, hogy találkozott egy bizonyos személlyel, és a szülei letartóztatása biztosított tökéletes alkalmat ennek a világnak a megismerésére. Ugyanakkor egy bögőmasina is olykor-olykor, akinek egyáltalán nincs irányérzéke. Tanis reméli, hogy a testvérei egy szép napon képesek lesznek beilleszkedni a társadalomba.
 
Ashise: A család második legidősebb tagja, egy 16 éves lány, akit növényi gének erősítenek, és amik véletlenszerűen növekszenek a testén. Alapból optimista, nagylelkű, ritkán száll vitába a testvéreivel. Különösen közeli kapcsolatban áll az ikertestvérével, Aisley-vel.
 
Aisley: Ashise fiatalabb ikertestvére, akit pók gének erősítenek, ami a leglátványosabb módon mutatkozott meg, ugyanis négy pók láb nőtt a hátára. Szereti az evést, különösen a bogarakat, és általában nagy férfiasan beszél, tehát tipikus fiúslány. Ő egy szabad lélek, aki utál bármiféle korlátozást, és ami miatt gyakran hajba is kap Tanissal.
 
Suishi: A második legfiatalabb az 5 testvér közül, a 14 évének elején jár, akinek genetikai megváltoztatása megadta neki azt a hatalmat, hogy képes legyen olvasni mások elméjében, de egyúttal azt is eredményezte, hogy elveszítette az arckifejezéseit. Nem bízik az emberekben, még sokszor a családtagjai sem tudják pontosan, hogy mi is jár éppen a fejében. Szeret olvasni, utálja a zsúfolt helyeket és a "lármás embereket".
 
Snow: 17 éves, a testvérek legidősebb tagja, akit egy fehér kutya génei erősítenek, és három alakot ölthet: ember, kutya és egy köztes formát. Alapból két személyiség él benne.
Csendes, és gondoskodik a családjáról emberi formában, és támogatja a fiatalabb testvérét, Tanist. A kutya alakja gyáva és fél a mennydörgéstől, bár ő is sokkal okosabb, mint egy átlagos kutya, mert Snow lelke van a bensőjében.

 

Tovább a projekt oldalára