Emlékezz rám

AniMagazinProjekt állapot
Prima Doll
Egész évad - Tölthető! Online!
Partnerek

      
   
   
   
   

Chat 0 0 Regisztráltak
2 574 összesen 1 ma 0 tegnap 4 héten 6 hónapban

Első hírcsokor

Ryosuke-kun

A Guddo Fansubbal közös Märchen Mädchen című Projekthez 2018/2019. téli szezonban érkezik majd a Märchen Mädchen Specials, ami tulajdonképpen egy két részes cucc lesz, és tudomásunk szerint a 11+12 részt foglalja magába, amit eredeti felállással fogunk elkészíteni.

Ami magát a Märchen Mädchen című Projektet illeti, amint kiadásra kerülnek a BD részei, BD-sítés alá fognak esni, mert néhány TV-s verziós része eléggé indokolttá teszi.

A Nanatsu no Taizai: Imashime no Fukkatsu OVA legújabb részének várása továbbra is folyik, és el lesz készítve a Haru-Subsos kollégákkal, amint van belőle egy normális forrás, és persze ugyanez igaz a Nanatsu no Taizai mozijára is.
 
Bang Dream! 02. évad szintúgy érkezni fog a mostani téli szezonban, a 03. évadja pedig 2019. őszi szezonban, amik egyelőre tervezett Projektek, ám olyan kósza hírek keltek szárnyra, hogy full CGI lesz mindkét évad a stúdióváltásnak köszönhetően, és így ha nem fog tetszeni a látvány, nem feltétlenül lesz ragaszkodva hozzájuk, hiszen az 01. évada eleve szép lezárást kapott.
A hazai nézők legnagyobb örömére, a Date a Live című anime 03. évadja érkezik majd a 2018/2019-es téli szezonban. Ismét a JC. Staff stúdió fog felelni érte, akárcsak az első két évadjáért.

Sayonara no Asa ni Yakusoku no Hana wo Kazarou című gyönyörűszép mozifilm már elérhető ugyan angol nyelven, de ha tudtok várni, egy kedves kollégám, a HunravelSub-os Flash megígérte, hogy nemsokára le is fogja fordítani nekünk!

Ismertetője: Maquia egy olyan népből származik, melynek tagjai felett megállt az idő, nem tudnak öregedni. Szülei nincsenek, és napjait békés magányban tölti. Azonban népének halhatatlan képességét megirigyelték gonosz emberek, feldúlják hazáját, és elrabolják klánja legszebb lányát, Leiliát. Maquiának sikerül elmenekülnie, de elveszíti otthonát. Az erdő árnyas fái közt vándorolva rátalál egy árva fiúra, Erialra, akit magához vesz. Ahogy múlnak az évek, a fiú egyre idősebb lesz, míg a lányt továbbra is elkerüli az idő.


A Tokiói Nemzetközi Filmfesztivál Veteránja, Masaaki Yuasa anime rendező bejelentette legújabb projektjét, egy eredeti anime mozifilmet, ami a Kimi Nami ni Noretara címet viseli! 
 
Ismertetője: Amikor egyetemre megy, Hinako tengerparti városba költözik. Szereti a szörfözést, és amikor a hullámokon van nem fél semmitől, de még mindig bizonytalan a jövője miatt. Amikor tűz üt ki a városban, Hinako találkozik a fiatal tűzoltóval, Minatoval. Ahogy együtt szörföznek és több időt töltenek együtt, Hinako elkezd vonzódni Minatohoz, aki annak szenteli magát, hogy másoknak segítsen. Hinako szintén különleges helyet foglal el Minato szívében.
 
A kettejük egyszerű szerelmi története lesz ez a várós animemozi a részemről, aminek a vetítésére 2019. nyár elején fog vetítésre kerülni Japánban.