Emlékezz rám

AniMagazin+        Radiant          02. évad 03. rész

 Tölthető + Online!Nobunaga no Shinobi: Anegawa Ishiyama-hen

     09-26. rész -
  Utómunka alatt áll
    Haru-Subsnál! 


   

Fragtime
 01. rész

 Forrásra vár!


Partnerek

  
  
  
  

Chat 0 0

Nyári Meglepi Pakk első része, azaz Love Lab BD Kiadás!

Ryosuke-kun

Nos, ezennel kiadásra kerül az idei 5. éves fennállás megünneplése gyanánt a Nyári Meglepi Pakk első része, ami nem mást, mint egy 2013-as évben megjelent Doga Kobo remekmű, és egyúttal egy nagyszabású dobás a részemről, hiszen végre sikerült méltó módon elkészíteni ezt a cuccot! 

De hogy miért olyan jó ez a cucc, hogy érdemes volt bajlódni vele most 2019-ben is? 

 

Elsősorban, a csodálatos lányai az érdekes alapjellemük által elviszik a hátukon az egész sorozatot. Egy pazar vígjátékot tisztelhetünk ebben a műben, amiben a poénok sokaságával nem kímélik a rekeszizmainkat, és amik olyan természetes módon csapódnak le, hogy öröm nézni minden egyes percét.

Bepillantást kaphatunk egy híres Lány Akadémia mindennapi életébe, és abba hogy az ottlévő főszereplő lányoknak milyen nehézségekkel kell szembenézniük nap mint nap, miközben próbálják a szigorú szabályok határmezsgyéjén nem átlépve kutatni, keresni a nagy szerelmet a maguk egyéni, sajátos módján és mindeközben igencsak jól érezni magukat a Diáktanács tagjaiként. 


Igazság szerint, nem csak ennyiből áll a Nyári Meglepi Pakk, de a további részei kicsit később ( terv szerint néhány nap múlva) fognak majd érkezni, mert időközben voltak gátló tényezők, amik nem tették könnyűvé az egyszerre történő kirakásukat.

Aki még esetleg nem látta volna ezt a cuccot, remélem elnyeri a tetszését és legalább olyan jól fog szórakozni rajta, mint én! 

 

  

Tovább a projekt oldalára