Emlékezz rám

AniMagazinProjekt állapot
Märchen Mädchen
Teljes évad - BD-sen Tölthető!
Luck & Logic
Teljes évad - BD-sen Tölthető!
Princess Connect! Re:Dive
Teljes évad - Tölthető!
Partnerek

  
  
  
  
 

Chat 0 0 Regisztráltak
1 030 összesen 1 ma 2 tegnap 6 héten 7 hónapban

2019-es őszi szezonról egy kis rizsa...XD

Ryosuke-kun

Ezennel szeretnék mindenkit megnyugtatni afelől, hogy EZERMILLIÁRD %, hogy el lesz vállalva a Radiant 02. évad vitele is, mivel nagyon megtetszett nekem, főleg a második felétől és végig izgalomba tartott, hogy na most mi lesz vajon!

Novemberben pedig érkezik majd egy imádnivaló Fragtime, ami azonnal megbabonázott engem, és akarom, hogy közöm legyen hozzá, tehát már egy ideje ez is fix Projekt!

Most pedig írnék pár szót a másik két tervezett Projektről is, a Granblue 02. évadáról és a Nanatsu no Taizai 03. évadáról.

Nos, mint eddig láttam, tapasztaltam, vannak köztetek olyanok, akik innen várják ezeket. Van egy jó a hírem számukra: az, hogy nem tettem nyilvánossá a vitelük iránti szándékomat, egyáltalán nem azt jelenti, hogy lemondtam róluk vagy hogy nem is akarok foglalkozni velük.

Csupán annyit jelent, hogy nem tudom garantálni a heti kiadásukat, és így vagy szezon közben lassabb tempóban vagy szezon után fognak elkészülni, hacsak nem szabadul fel elég plusz időm, hogy legalább egyiküket ki tudjam adni heti vagy két heti bontásban. 

És természetesen a Radiant című cuccom haladásától is fog függni, hogy mennyire tudok bármelyikükkel is haladni!
Tehát előbb-utóbb mindegyik tervezett projekttel le szeretnék számolni, csupán idő kérdése, hogy mikor fog ez sikerülni.

 

Ha félreérthető lettem volna, fontos megjegyzés:

Terv szerinti fix heti kiadás a 
Radiantból és
+ az egy részes Fragtime Ovából várható! 
Csupán a Granblue és Nanatsu no Taizai évadaira vonatkozik az,
hogy nem tudom garantálni a heti kiadásukat.