Emlékezz rám

AniMagazin+Märchen Mädchen
Spec= 11+12. rész

  Tölthető!Nobunaga no Shinobi: Anegawa Ishiyama-hen

     09-26. rész -
  Utómunka alatt áll
    Haru-Subsnál! 


   

Senryuu Shoujo
 04-05. rész
  Fordítás alatt áll!Partnerek

  
  
  
  

Chat 0 0

Második hírcsokor

Ryosuke-kun

Sayonara no Asa ni Yakusoku no Hana wo Kazarou című gyönyörűszép mozifilm már egy ideje elérhető kétféle verzióban is, ha esetleg még elkerülte volna a figyelmeteket, az egyik a HunravelSub-os Flash verziós, a másik pedig a Guddo-Fansub & Haru-Subs verziós film!

HunravelSub-os Flash verziós linkek: 01+02.       Guddo-Fansub & Haru-Subs verziós link: 01
 
Kimi no Suizou wo Tabetai című csodálatos film is kiadásra került a Haru-Subsos kollégák oldalán!

Shiga Haruki egy középkorú és komor középiskolai tanár. Nem igazán ápol kapcsolatot a barátaival és utálja a munkáját, sőt már a felmondólevelét is elkészítette. Csupán a véletlennek köszönhető, hogy az igazgató pont őt választotta ki a könyvtár felújításának felügyeletére. Shiga nehezen szánja rá magát az első lépésre, hiszen tudja, hogy a könyvtár ajtaja mögött ezernyi emlék és sok-sok fájdalom rejtőzik. 
 
 A Radiant a téli szezonban továbbra is kiemelt Projektként kerül vitelre!

És amennyiben innentől kezdve jobban követi majd a mangabeli történéseket a felvett irány, kis túlzással élve, szem nem marad majd szárazon, hiszen izgalmas dolgok elé fognak nézni Sethék.
 A Guddo Fansubbal közös Märchen Mädchen című Projekthez 2018/2019. téli szezonban érkezik majd a Märchen Mädchen Specials, ami tulajdonképpen egy két részes cucc lesz, és tudomásunk szerint a 11+12 részt foglalja magába, amit eredeti felállással fogunk elkészíteni.

 A Nanatsu no Taizai movie: Tenkuu no Torawarebito című mozi angol forrását ugyan észleltük, de...

Nyaa nevű kolléga azt írta nekem a minap, amint elmondtam neki, hogy már van egyféle forrás a moziból, hogy nem ártana a Chyuu forrásból csinálni a mozit is! Mert több mint valószínűleg azt is megcsinálják ők is, és abból sokkal jobb lenne bármit is csinálni!

 A Nobunaga no Shinobi: Anegawa Ishiyama-hen című cucc igazság szerint a "Mini Kawaii Pakk" nevű csomag részeként érkezett volna, de jöttek közbe dolgok, és emiatt Januárban fognak kiadásra kerülni a maradék részei Nyaa ígérete szerint.

 A Bang Dream 02. évad Projekt helyzetéről: 
Korábban már volt arról szó, hogy ha nem fog tetszeni a full CGI látvány, nem feltétlenül lesz ragaszkodva ehhez a cucchoz. 
És itt jön a képbe az, hogy még ha csak ez a helyzet állna fent jó is lenne... De forrásügyileg sem áll jól a szénája, ugyanis 01. évadát a Doki Fansub vitte minőségi szinten, akik a Garupa Piconál leragadtak egyelőre. Kijött más forrás is ebből a 02. évadából ugyan, a HS részről a HIDIVE, de az a legrosszabb sub a HS-ek közül. Majd jött egy dalokkal ellátott forrás is, de az csak az előző feljavított verziója. És a legjobb (olasz) forrás, a Rakuen Subs még csak készül belőle. PL: 01 rész kapásból 5 dalt tartalmaz, és Radiant kiemelt Projekt mellett, a heti kiadás belőle egyelőre lehetetlen, még ha akarat meg is lenne ezügyben. 
Ezért minden jel szerint, egy átmeneti időre félrekerül és ha lesz haladás a legjobb forrásból, akkor esetleg szóba jöhet, mint Projekt.